Merksem

Gratis zwembon voor iedere inwoner van Merksem

Zwembad Park van Merksem blaast in 2018 maar liefst 50 kaarsjes uit. Dit jaar staan er dan ook heel wat leuke feestelijke activiteiten op het programma. De inwoners van district Merksem moeten hun brievenbus in de gaten houden. Een van de dagen ontvangen zij de Sporting A-postkaart met daarop het feestelijke programma van februari tot en met juni. Maar nog interessanter: aan de zijkant van deze postkaart vinden zij ook een zwemticket voor het hele gezin. Hiermee kunnen Merksemnaars met in totaal 5 gezinsleden gratis komen zwemmen in het zwembad en dit in de periode 1 februari tot en met 15 april 2018 (inclusief de krokus- en de paasvakantie).

Wie veel komt zwemmen, maakt kans op mooie prijzen dankzij de speciale tombola. Vanaf 1 februari kunnen waterratten aan de kassa van het zwembad een stempelkaart krijgen. Bij elk bezoek aan het zwembad krijgt u dan een stempel. Als u 8 stempels hebt verzameld en dus een volle stempelkaart hebt, kan u de volle kaart in de grote tombolapot steken. Tijdens het slotfeest in juni worden de winnaars getrokken. De gelukkigen krijgen leuke prijzen zoals zwembeurtkaarten, 12-beurtenkaarten, verrassingspakketten en als hoofdprijs is er… een jaarabonnement.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.