Merksem

Heraanleg speelterrein Leiebos

In 2018 legt het district Merksem het speelterrein aan het Leiebos opnieuw aan. Bewoners en gebruikers van het terrein gaven hun mening en suggesties over de verschillende zones van het concept. De ontwerpers maakten een definitief ontwerp op. Dit ontwerp toont men op zaterdag 20 januari 2018 om 11.00u op het speelterrein.

Op basis van de bevraging in 2016 maakten de ontwerpers een concept op. In maart en april 2017 gaven bewoners en gebruikers van het speelterrein hun mening over de verschillende zones in het concept. De ontwerpers maakten een definitief ontwerp op waarbij zoveel mogelijk werd rekening gehouden met de vragen en suggesties van de bewoners en gebruikers van het speelterrein.
Bent u benieuwd naar het definitief ontwerp van het speelterrein Leiebos? Kom op zaterdag 20 januari 2018 om 11.00u eens een kijkje nemen op het speelterrein. U kunt het plan bekijken en u hebt de gelegenheid om vragen te stellen.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.