Kinderdagverblijf Toverbos start op nieuwe locatie

Op donderdag 29 maart om 17uur kunnen (toekomstige) ouders en geïnteresseerden kennismaken met de nieuwe locatie van kinderdagverblijf Toverbos in Merksem. Zij krijgen er -in aanwezigheid van schepen voor kinderopvang Nabilla Ait Daoud- alle informatie over deze nieuwe kinderopvanglocatie.

In de Rerum Novarumlaan werd het voormalig kloostergebouw dat onderdeel uitmaakt van Campus KVO verbouwd tot een kinderdagverblijf. Kinderdagverblijf Toverbos, tot voor kort gehuisvest in een pand van de stad in de Terlindenhofstraat, is daar vorige week naartoe verhuisd.

Het nieuwe pand voldoet aan alle moderne normen en zorgt er voor dat de kinderen gestimuleerd worden om ook de buitenomgeving te ontdekken. De leef- en verzorgingsruimtes bevatten grote ramen tot op het vloerniveau zodat er veel natuurlijk daglicht binnenvalt en de kindjes steeds naar buiten kunnen kijken. Elke leefgroep beschikt ook over een aanpalende buitenruimte, in de vorm van ofwel een (gedeeltelijk overdekte) tuin, ofwel een terras.

Toverbos biedt plaats aan 54 kindjes van 0 tot 3 jaar. De kindjes worden opgevangen in 3 verschillende leefgroepen.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.