Buurtwandeling Tuinwijk

Het Fort, de honderden volkstuintjes en de woontorens geven de Tuinwijk in Merksem een unieke skyline. De baseballspelers van de Royal Greys komen er thuis. Maar wist je dat binnen enkele jaren de snelweg A102 onder je huis kan lopen? Eén ding is zeker: de Tuinwijk vertelt een eigen verhaal. Wat zijn de toekomstplannen voor deze wijk? Welke impact zal Oosterweel hebben op Merksem? Kom samen met je buren deze poort naar het Noorden ontdekken op een districtswandeling langs ondermeer één van de laatste boerderijen in ons district.

Het concept is simpel: tijdens de wandeling vertellen wij interessante weetjes over de buurt die je nog niet wist. Jij vertelt ons iets over je buurt wat wij nog niet weten. Na afloop drinken we iets.

De wandeling is gratis, maar wel graag inschrijven vooraf via uwbuurt.merksem@gmail.com

Startpunt: verzamelen aan het winkelcentrum Winkelstap
(Bredabaan 891-893, Merksem)
Einde: Royal Greys (Alkstraat 57/S, Merksem)
info: uwbuurt.merksem@gmail.com

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.