Onder invloed van alcohol tegen geparkeerde wagens gebotst

Aan de Lambrechtshoekenlaan heeft de bestuurder van een wagen dit weekend schade aangericht aan twee geparkeerde auto’s. Zij was de controle over het stuur verloren en kwam tegen de wagens terecht. Ze kreeg de eerste zorgen toegediend in de ziekenwagen en werd daarna met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Haar wagen was niet meer rijvaardig. Het ene aangereden voertuig liep krassen en deuken op over de hele linkerzijde. Van het andere betrokken voertuig is onder meer de bumper open gebarsten, zijn er krassen en deuken en zijn de achterlichten vernield. Het voertuig is ook twee meter opgeschoven door de impact van de aanrijding. De beide bestuurders konden gevonden worden en werden ge├»nformeerd over het ongeluk. De dame van 29 jaar die het ongeval veroorzaakte, legde een positieve alcoholtest af.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.