Twee inbrekers op heterdaad betrapt

In de Campiniastraat werden vorige week woensdagnacht 2 inbrekers op heterdaad betrapt. Een bewoner van het appartementsgebouw verwittigde de politie omdat hij twee mannen aan de deur van een appartement zag ‘prutsen’. Verdacht, want de bewoners waren niet thuis. Het snelleresponsteam kwam snel ter plaatse en merkte dat de inkomdeur gemanipuleerd werd. De inspecteurs troffen twee verdachten aan in de gang van het appartementsgebouw. Ze hadden verschillende schroevendraaiers, een koevoet en een kleine zaklamp op zak. Even verderop werd het voertuig van de verdachten aangetroffen. Beide verdachten (36 en 43) werden gearresteerd.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.