Gsm’s gestolen in frituur

Een uitbaatster van een frituur op de Bredabaan is donderdagavond het slachtoffer geworden van diefstal. Twee mannen kwamen kort voor sluitingstijd nog iets bestellen. Eén van hen leidde de uitbaatster af, die na het vertrek van de twee klanten opmerkte dat haar gsm-toestellen verdwenen waren.

Aan de hand van camerabeelden konden twee verdachten geïdentificeerd worden. De politie voerde een huiszoeking uit en kon de gsm-toestellen recupereren. De twee 18-jarigen waren gekend voor verschillende feiten, één van hen stond bovendien geseind voor verhoor. Beiden werden meegenomen naar het cellencomplex voor verder onderzoek.

Bron lokale politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.