Nieuwe voorzitter Groen Merksem

De Groen-afdeling in het district Merksem heeft recent een nieuwe voorzitter verkozen. Jon Bogaert neemt zo de fakkel over van raadslid en voormalig schepen Karin Staes die wel nog fractieleider blijft voor Groen Merksem in de districtsraad.

“Het is mijn ambitie om onze verkozenen Karin, Fadima en Arben mee te ondersteunen zodat ze ten volle hun werk kunnen doen waarvoor vele Merksemnaren hen recent hebben verkozen”, verduidelijkt Jon Bogaert. “Ook Sander Rottiers geniet onze volle steun met zijn plek op de lijst voor de federale verkiezingen van mei. En daarnaast probeer ik nog meer banden aan te halen met iedereen die een groen hart heeft, zelfs over ideologieën of partijgrenzen heen. Want we moeten samen, met z’n allen, werken aan een beter Merksem en uiteindelijk een betere samenleving waarin iedereen zich thuis voelt.”

De leden van Groen Merksem verkozen Jon Bogaert unaniem tot nieuwe voorzitter. “Als gedreven lid van de kerngroep was het snel duidelijk dat Jon de ideale kandidaat was”, zegt Karin Staes. “Iedereen was snel overtuigd van zijn capaciteiten en inzet, waardoor geen andere kandidaten zich aandienden. Dat dan ook 100% voor stemde bevestigt ons collectief geloof in de nieuwe voorzitter.”

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.