Zaal Bart zoekt nieuwe uitbaters

Zaal (en café) Bart is momenteel niet meer open. De samenwerking met de uitbaters werd door de Kerkfabriek stopgezet omdat deze achterstonden met zowel de huur als verschillende rekeningen van de nutsvoorzieningen.

De zaal wordt vanaf heden gebruikt door de San Egidio gemeenschap. Deze vereniging maakt ook al gebruik van de aangrenzende pastorie. Voor de publieke evenementen die op de planning stonden, werd overeengekomen dat ze gewoon kunnen doorgaan. De 2 toneelverenigingen die er gehuisvest waren, kunnen terecht in het gebouw dat door het NMKT in gebruik is. Ook Chiro Bart maakt gebruik van het complex, er wordt bekeken op welke manier de Chiro er kan blijven.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.