Stad informeert handelaars Bredabaan over huisvuilophaling 1 mei

Op 1 mei zal er, gezien een feestdag, geen huisvuilophaling zijn. De huisvuilophaling verschuift naar goede gewoonte naar de eerstvolgende werkdag. Om zeker te zijn dat de handelaars op de Bredabaan hun huisvuil niet foutief aanbieden, wordt er een brief bezorgd met de melding van deze aanpassing. Het gebeurt regelmatig en natuurlijk niet enkel op de Bredabaan dat handelaars en bewoners uit gewoonte hun huisvuil aanbieden op de normale dag. Er werd gekozen om preventief op te treden en de handelaars aan de feestdag te herinneren. De brief verwijst ook naar de ophaalkalender die online te raadplegen is.

De brief kunt u ook hier terugvinden..

De brief wordt deze week aan de handelaars bezorgd.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.