Geen regenboogzebrapaden, wel basketdoelen

Het project van de Stad aangaande de regenboogzebrapaden is afgevoerd omdat er vanuit de districten te weinig belangstelling was en de kostprijs per zebrapad te hoog. De aanleg van zo’n veelkleurig zebrapad kon afhankelijk van de ligging oplopen tot 10.000 Euro. Voor Merksem zou oorspronkelijk het zebrapad op de Bredabaan ter hoogte van de Nieuwdreef in de regenboogkleuren worden geschilderd. In plaats daarvan zullen in elk district een aantal borden van basketdoelen op pleintjes worden voorzien van stickers in de regenboogkleuren. Voor Merksem werden de basketdoelen op het Kroonplein en in de Borrewaterstraat opgegeven.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.