Wie krijgt de Merksemse Cultuurprijs 2019?

Verbaasd, verbluft, verrast, verschoten in Merksem? Door een activiteit, evenement, project of voorstelling die ons district, artistiek of cultureel dik in de verf zet? Laat het ons zeker weten. Want zoiets buitengewoon verdient een beloning! Deze persoon, vereniging of evenement kan in oktober de mogelijke winnaar zijn van de cultuurprijs. Hij of zij krijgt een prachtige trofee mee naar huis, en daarenboven leveren we erkenning, promotie en eeuwige roem aan de winnaar.

Ook voor jeugd wordt er dit jaar opnieuw een cultuurpijs uitgereikt. Kent u een jeugdvereniging, bandje, artiest of cultureel initiatief dat deze prijs verdient? Laat het ons weten. U kan personen nomineren die jonger zijn dan 30 jaar of verenigingen die zich richten op deze doelgroep.

Hoe iemand nomineren?
Stuur voor 31 augustus 2019 een mail naar: cultuurantenne.merksem@antwerpen.be of bel naar: 03 338 72 71

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.