Bromfietser botst tegen vorkheftruck

Op de Bredabaan in Merksem is een bromfietser woensdagavond gebotst met een vorkheftruck. De 16-jarige bestuurder van de bromfiets verkeerde een tijd in levensgevaar. Zijn passagier (19) was slechts lichtgewond. De vorkheftruck werd gebruikt om een vrachtwagen uit te laden. Op het moment dat de vork zich op ooghoogte bevond, kwam de bromfiets plots aangereden. Een aanrijding kon niet meer vermeden worden. De bestuurder van de bromfiets kwam samen met zijn passagier ten val en raakte levensgevaarlijk gewond. In het ziekenhuis stabiliseerde zijn toestand zich uiteindelijk. Omdat er onduidelijkheden waren over de papieren van de vorkheftruck en van de brommer werden beide voertuigen door de politie in beslag genomen tot de situatie kan uitgeklaard worden. Ook de verdere omstandigheden van het ongeval worden onderzocht.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.