Herstelwerken verkeersplateau Terlindenhofstraat – Speelpleinstraat

Na de heraanleg van de Terlindenhofstraat – Speelpleinstraat werden een aantal problemen vastgesteld met de kwaliteit van de nieuwe kleiklinkerverharding op het verkeersplateau in de Terlindenhofstraat en ter hoogte van de aansluiting met de Speelpleinstraat. De aannemer Colas (VBG) dient de volledige kleiklinkerverharding opnieuw aan te leggen. De werken starten 28 oktober. Afhankelijk van de weersomstandigheden zullen de werken een drietal weken duren. Om de hinder te beperken werkt de aannemer in twee fasen.

Fase 1

Tijdens fase 1 werkt de aannemer aan de kleiklinkerverharding vanaf Terlindenhofstraat 248 tot en met de inrit van de parking. De werken starten 28 oktober en duren ongeveer 1,5 week. De rijweg kan pas terug opengesteld worden als de klinkers voldoende vast zitten.

De Terlindenhofstraat loopt langs beide zijden dood op de werf. Aangezien er ook ter hoogte van de inrit van de parking wordt gewerkt, zal de parking tijdens deze fase niet toegankelijk zijn. Het kruispunt Terlindenhofstraat – Speelpleinstraat en de Speelpleinstraat blijven toegankelijk voor plaatselijk verkeer. Tijdens deze fase worden er op dinsdag tijdelijk geen marktkramen opgesteld in de Terlindenhofstraat. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Bredabaan – Dr. M. Timmermanslaan en via de Rodeloopstraat – Nieuwdreef.

Voetgangers en fietsers kunnen de werf passeren. Enige hinder kan wel mogelijk zijn.

Fase 2

Aansluitend aan de werken in fase 1 werkt de aannemer aan de kleiklinkerverharding tussen de inrit van de parking en Terlindenhofstraat 199. Deze werken duren ongeveer 1,5 week. De rijweg kan pas terug opengesteld worden als de klinkers voldoende vast zitten.

De Terlindenhofstraat loopt langs beide zijden dood op de werf. Het kruispunt Terlindenhofstraat – Speelpleinstraat is afgesloten. Tijdens deze fase wordt de markt opnieuw opgesteld in de Terlindenhofstraat. De Speelpleinstraat loopt dood op de werf en is bereikbaar voor plaatselijk verkeer via het Kroonplein. Om dubbelrichtingsverkeer in de Speelpleinstraat mogelijk te maken, geldt in heel de straat een parkeerverbod. De parking is vanaf deze fase terug bereikbaar via de Terlindenhofstraat.

Voetgangers en fietsers kunnen de werf passeren. Enige hinder kan wel mogelijk zijn.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.