OLSE Merksem handbal logo

Eynatten – Merksem Handbal 31 – 28

Onze jongens hadden een erg ontspannen week, de Play-Offs zijn binnen en dus mocht de riem er even af. De verre verplaatsing naar de Oostkantons was ook niet het leukste wat je kon bedenken want Eynatten stillaan terug op volle oorlogssterkte is thuis altijd een gevaarlijke klant. Piotr Konitz wou vandaag alle geblesseerde spelers die de voorbije weken hun club boven hun kwetsuur zetten rust gunnen om de genezing niet te onderbreken.
Eynatten scoorde snel de 1 – 0, maar Jari Van De Moosdijk hing de bordjes dadelijk gelijk. Lennert Doms, Thomas Kiebooms en een secure Jarno Vinckevleugel in doel zetten na 10 minuten 3 – 5 op het scorebord. De volgende 10 minuten viel de aanvallende motor een beetje stil en Eynatten diepte een kloofje uit 11 – 6. Dankzij 4 bommen op een rij kwamen we 5 minuten voor rust terug tot 11 – 10. Bij deze tussenspurt hadden onze youngsters op de adem getrapt enkel Timo Luypaert vond nog de weg naar doel en zo ging Eynatten rusten bij een 15 – 11.
De tweede helft mocht Simon Van Den Bergh zijn duivels ontbinden. Eynatten kon eerst de kloof nog in stand houden 24 – 20 met nog 15 minuten te spelen. Nu kwam ook Alexandre Hayon zich met de debatten bemoeien en met nog 5 minuten te gaan stond er zowaar 27 – 26 op het scorebord. Toch kon Eynatten terug weglopen 30 – 26 en hoe Slaven Barbaric zich ook weerde verder dan 31 – 28 kwamen we niet meer.
Merksem Handbal: Simon Van Den Bergh 7, Thomas Kiebooms 5,Timo Luypaert 3, Lennert Doms 3, Slaven Barbaric 3, Jari Van De Moosdijk 3, Alexandre Hayon 2,Zaïd Allaf 1,Carlos Jansen 1.
Eynatten: Bartholomy 7,Kötters 6,Vreven 5,Geradon 5,Deckers 3,Deutz 3,Thevissen 2.
guido hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.