Minderjarige drugdealer gevat na achtervolging te voet

Een bromfietser kwam woensdag in de late namiddag aan het kruispunt van de Dokter M. Timmermanslaan met de Bredabaan, waar hij de politie opmerkte. De bestuurder leek bewust van de politie weg te rijden, maar werd gewenkt door een man aan de overkant van de straat. De leden van het wijkondersteuningsteam vermoedden dat er een drugsdeal zou plaatsvinden. Eén van de inspecteurs, die zich met de fiets verplaatsten, ging achter de bromfietser aan. Zijn collega controleerde de vermoedelijke afnemer. De vluchtende bromfietser liet zijn bromfiets wellicht onder de parking van de bibliotheek achter en liep te voet en met de telefoon in de hand verder. Verschillende keren gooide hij in z’n vlucht spullen weg. Wat verderop kon de politieman de verdachte staande houden. Op het afgelegde traject vond de politie drugs en een mobiele telefoon terug. De bromfiets, die van de vader van de verdachte is en zonder zijn medeweten gebruikt werd, is in beslag genomen. Bij de verdachte thuis is ook nog een gsm gevonden waarop verwijzingen naar drugshandel te vinden waren. De jongen van 15 jaar werd voor de jeugdrechter geleid.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.