Toch nog kermis in Merksem

Omwille van de Corona-pandemie konden de twee kermissen die deze zomer in Merksem stonden gepland aanvankelijk niet doorgaan. Maar mits naleving van opgelegde maatregelen krijgen de foorkramers nu toch groen licht.

De kermis in de Laaglandlaan die gepland was van 1 tot en met 4 augustus vindt vanaf morgen (22 augustus) plaats. De kramen blijven staan tot en met 25 augustus.

De grote kermis van 29 augustus tot en met 2 september vindt plaats op het Sint-Franciscusplein. Daardoor kan de markt op 1 september niet opgesteld worden op het Sint- Franciscusplein en verschuiven deze kramen naar de Jaak De Boeckstraat. Tijdens de markt kan er geen autoverkeer in de straat en geldt er een parkeerverbod van 6 uur ’s ochtends tot 15 uur.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.