112 nieuws Merksem

Sigaretten zonder fiscale zegels

Op zaterdag viel een fietser op aan het kruispunt van de Ringlaan met de Catershoflaan. Het wijkteam van Merksem dat voorbij reed, zag dat de man voortdurend op zijn gsm bezig was en een goed gevulde rugzak droeg. Het team hield hem in de gaten en toen de inspecteurs wat verder wilde overgaan tot controle, vluchtte hij van de politie weg. Een inspecteur ging te voet achter de fietser aan. De achtervolging ging over enkele perkjes en de parking van het ziekenhuis daar. De man gooide zijn fiets weg en probeerde te voet aan de politie te ontkomen. Dat lukte niet en de man van 35 jaar kon gestopt worden. Het wijkteam vond in het struikgewas 100 pakjes sigaretten zonder takszegel. In de vrachtwagen van de Rus vond de politie nog een aantal pakjes. Vermoedelijk was de verdachte onderweg om zijn pakjes te verkopen op een parking in de buurt. Het onderzoek zal worden verder gezet door de diensten van de douane.

Bron Lokale politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.