Herstelwerken Speelpleinstraat – Terlindenhofstraat

De aannemer die de Speelpleinstraat en Terlindenhofstraat heraanlegde voert een aantal herstelwerken uit in de Speelpleinstraat. Hiervoor wordt de straat afgesloten voor autoverkeer. Voetgangers en fietsers kunnen de werfzones passeren. Als de weersomstandigheden het toelaten zullen de werken van woensdag 26 mei tot en met 31 mei uitgevoerd worden.

In de Speelpleinstraat voert de aannemer van 26 mei tot en met 31 mei herstelwerken uit. Ter hoogte van de twee middelste verkeersplateaus herstelt hij verzakkingen en vernieuwt hij rode asfalt. De verkeersplateaus worden opnieuw ingezand.
Ook in het voetpad en ter hoogte van de boordsteen aan het zebrapad, nabij het rond punt van de Terlindenhofstraat herstelt de aannemer plaatselijk enkele verzakkingen.

Tijdens deze werken is de hinder in de Terlindenhofstraat beperkt. In de Speelpleinstraat is er geen doorgaand autoverkeer mogelijk. De eerste helft van de straat wordt volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. De sporthal Roosendael en de woningen met huisnummers 68-76 zijn enkel te voet of met de fiets bereikbaar. De tweede helft van de straat loopt dood op de werf. Hier wordt tijdelijk dubbelrichtingsverkeer ingesteld vanaf het Kroonplein. De groendienst, het Rode Kruis, het kinderdagverblijf en de woningen met huisnummers 104-114, 113-119 blijven via Kroonplein bereikbaar. Plaatselijk geldt er in de Speelpleinstraat een parkeerverbod.

De omleiding voor gemotoriseerd verkeer loopt via Terlindenhofstraat – Moeshofstraat – Akkerbouwstraat. Fietsers en voetgangers kunnen de twee werfzones steeds passeren.

De vuilophaaldienst kan niet in de straat rijden tijdens de werken. Gelieve het huisvuil dan buiten de werfzone aan te bieden. Bij problemen kan u steeds de aannemer aanspreken voor hulp. Bedankt voor uw medewerking.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.