Logo Schouwburg Noord

CC Merksem is niet meer, welkom Schouwburg Noord

CC Merksem is al meer dan 20 jaar de referentie voor kwaliteitsvolle en toegankelijke cultuur in de hele Antwerpse noordrand. Het gebouw, dat uit de vroege jaren ’80 dateert, is echter dringend aan een opknapbeurt toe. Daarom wordt deze zomer de concertzaal volledig gerenoveerd. Stad Antwerpen besloot om van de gelegenheid gebruik te maken en het cultuurcentrum het statuut van schouwburg toe te kennen. Ze wil daarmee de bovenlokale uitstraling van het centrum nog meer in de verf zetten. Vanaf nu heet het cultuurcentrum daarom Schouwburg Noord.

Noord blijft een plek waar elke Merksemnaar terecht kan voor een fijne voorstelling met vrienden of het gezin. Je ziet er de grootste Vlaamse artiesten en ontdekt er de talenten van morgen. Noord wil dat iedereen er zich thuis voelt, en er zorgeloos kan genieten van het beste wat de cultuurwereld te bieden heeft.

In de loop van juni wordt het programma bekend gemaakt en start de ticketverkoop. Hou dus zeker www.schouwburgnoord.be in de gaten. le wil toch zeker de nieuwe shows van Soulsister, Jef Neve, Brihang, Wim Opbrouck, Erik van Looy, Bart Cannaerts of één van de 150 andere artiesten niet missen?’ Vanaf 15 oktober heropent de gerenoveerde schouwburg zijn deuren.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.