112 nieuws Merksem

Controle op openbaar vervoer

Vrijdag controleerden het wijkteam Merksem, het wijkondersteuningsteam (WOT) van de regio Noord en de mobiele eenheid (ME) op zo’n 25 bussen meer dan 1 500 reizigers. 269 van hen kregen een proces-verbaal omdat ze zonder een geldig vervoersbewijs waren opgestapt. Dat gebeurde samen met de inspecteurs van de openbare vervoersmaatschappij. De drugshond die voor de gelegenheid van de politie Namen kwam, detecteerde bij zes personen drugs. Ieder van hen kreeg een onmiddellijke minnelijke schikking van 75 euro voorgesteld. De politie trof vier personen die illegaal in het land verblijven. Een van hen kreeg het bevel om het grondgebied te verlaten met een bijkomend inreisverbod van drie jaar. Nog voor de actie goed en wel bezig was, betrapte de politie al een man die kattenbakvulling kwam storten in een openbare vuilbak. De man kreeg een GAS-boete voor sluikstort.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.