Uitnodiging heraanleg speel-en sportterrein Kastanjeboomplein

In 2023 legt het district Merksem het speel- en sportterrein aan het Kastanjeboomplein opnieuw aan. In het voorjaar van 2021 werd via een digitaal moment input gegeven op het eerste plan. Ontwerpers gingen met deze feedback aan de slag. Ondertussen is er een aangepast conceptplan.

Wat ging vooraf
Na een bevraging en een inspraakmoment ter plaatse in de zomer van 2020, werd in het voorjaar van 2021 een eerste concept voorgesteld. Tijdens dit moment was er een duidelijke vraag om het omheind verhard sportterrein te behouden. Daarnaast werd gevraagd om meer speeltoestellen te voorzien. De veiligheid van de kinderen bij het verlaten van het speelterrein werd ook onder de aandacht gebracht met de vraag naar een volledig omheind terrein met minder toegangen.

Bewonersmoment
De ontwerpers zijn met deze suggesties aan de slag gegaan en hebben verschillende zaken onderzocht om het nieuwe speel-en sportterrein te ontwerpen. Het aangepaste concept wordt voorgesteld, tijdens een moment ter plaatse op zaterdag 29 januari 2022 om 10.00u.

Indien u wenst deel te nemen aan het bewonersmoment, moet u vooraf inschrijven. Omwille van coronamaatregelen beperkt men het aantal bezoekers dat gelijktijdig aanwezig kan zijn. Afhankelijk van het aantal personen organiseert men verschillende sessies tussen 10.00u en 11.00u. U kan zich inschrijven tot 27 januari 2022 door uw naam, adres, telefoonnummer en mailadres te bezorgen aan wijkoverleg.merksem@antwerpen.be of telefonisch via 03 338 72 49 of 03 338 72 54. U dient tijdens het moment een mondmasker te dragen en voldoende afstand te bewaren.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.