OLSE Merksem handbal logo

Houthalen – Merksem Handbal 29 – 28

WAT ALS,
we dit seizoen nu eens niet geteisterd hadden geweest door blessures en ziektes allerhande. In onze 4de wedstrijd op 10 dagen, opnieuw met een heel beperkte kern gingen onze jongens tot aan het gaatje. Merksem speelde het mooiste handbal en Houthalen vond geen antwoord op Laurel Ntibashirakandi. Een fase belichaamde ons hele seizoen, Mikolaj Borowczyk pegelde een bal op de lat die kaatste tot aan het midden terug in het veld en Houthalen kon op quick break Pieter Schruers verschalken en alzo voor het eerst een 2 puntenkloof op het bord zetten 13 – 11 na 20 minuten. Gergely Csabai rots in de verdediging zorgde er mede voor dat we konden gaan rusten met een 17 – 17.

De tweede helft was het voor Houthalen, de derde in de stand, bibberen tot op het laatste ogenblik. Nooit was het verschil in de rangschikking te zien. Na 8 minuten 20 – 20, met nog 10 minuten voor de boeg 24 – 23. Ruben Pilate bezorgde onze meegereisde supporters hoop op puntengewin 27 – 27 nog 3 minuten beven. Maar op het einde konden we met opgeheven hoofd maar zonder punten van het veld 29 – 28.

Merksem: Pieter Schruers 60′, Jarno Vinckevleugel, Timo Luypaert 1, Jeroen Driesen 1, Stijn Van De Vliet, Gergely Csabai 6, Ruben Pilate 2, Laurel Ntibashirakandi 12, Sander De Herdt 1, Wannes Van Dijck, Mikolaj Borowczyk 5.

sportieve groetjes en hou het gezond
guido hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.