112 nieuws Merksem

Actie tegen verkeersoverlast

Het afgelopen weekend heeft het wijkteam van Merksem en Luchtbal opnieuw extra aandacht besteed aan de aanpak van de verkeersoverlast in de buurt, en dat in het belang van de verkeersveiligheid. Op 15 verschillende plaatsen in Merksem zijn foutparkeerders beboet. Tien bestuurders zijn betrapt toen ze aan de Vosseschijnstraat het bord negeerde dat aangeeft dat je verplicht rechts moet afslaan. Acht bestuurders zijn gewaarschuwd omdat ze met defecte verlichting reden. De politie heeft drie bestuurders betrapt die met de gsm in de hand aan het rijden waren. Het wijkteam nam ook nog vier flessen lachgas in beslag.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.