Nachtwerken kruispunt Minister Delbekelaan – Bredabaan 27/6-8/7

Van 27 juni tot 8 juli zijn er ’s nachts (tussen 22u en 6u) asfalteringswerken in opdracht van De Lijn op het kruispunt van de Minister Delbekelaan en de Bredabaan. De werken worden uitgevoerd in 2 fasen.

Minister Delbekelaan, Merksem, Antwerpen, Vlaanderen, 2170, België

Fase 1: maandag 27 juni – vrijdag 8 juli

De aannemer werkt aan de middenberm, aan de zone van de tramsporen.

Het gemotoriseerd verkeer op de Bredabaan (N1) dat de Minister Delbekelaan wil kruisen moet verplicht rechtsaf slaan en kan een keerbeweging maken aan de Ingenieur Menneslaan.

Het gemotoriseerd verkeer komende van de Oude Bredabaan dat de Minister Delbekelaan wil kruisen moet verplicht rechtsaf slaan en volgt dan een omleiding via Minister Delbekelaan – Van Veerlehofstraat – Carrettestraat – Vaartkaai – Ingenieur Menneslaan – Gildestraat – Nieuwdreef.

Doorgaand gemotoriseerd verkeer komende van Noorderlaan dat de Minister Delbekelaan wilt kruisen wordt omgeleid via Lambrechtshoekenlaan, Maantjessteenweg en Ringlaan.

Fietsers en voetgangers kunnen langs de werken.

Fase 2: maandag 4 juli – vrijdag 8 juli

De aannemer werkt aan de middenberm en er is een bijkomende inname aan de rijweg op het kruispunt aan de zijde van de Bredabaan (N1).

Er is bijkomende hinder voor gemotoriseerd verkeer op de Minister Delbekelaan komende van Schijnpoort. Doorgaand verkeer richting Bredabaan en Groenendaallaan wordt omgeleid via Duvelshoek, Carrettestraat, Vaartkaai en Ingenieur Menneslaan.

De woningen in de Minister Delbekelaan aan de oneven zijde blijven bereikbaar voor plaatselijk verkeer.

Fietsers en voetgangers kunnen langs de werken.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.