OLSE Merksem handbal logo

Hubo Handbal – Merksem Handbal 37 – 24

De eerste helft voorspelde een leuke wedstrijd 10 – 11 na 20 minuten. Merksem speelde goed al werden er wel iets teveel kansen gemist. Bij de rust 17 – 14 was er nog niets beslist, dit beloofde voor de talrijk meegereisde supporters.
De eerste 10 minuten van de tweede helft 24 – 20 verliepen nog goed, maar dan kwamen er enkele technische fouten in het spel geslopen en kon Hubo Handbal daar dankbaar gebruik van maken. Met nog 10 minuten te spelen bij een 30 – 22 stand gingen de kopjes bij Merksem naar beneden en eindigde de wedstrijd met overdreven 37 – 24 cijfers.

Merksem: Thibaut Masscho 25′, Jarno Vinckevleugel 35′, William Audi 2, Zaïd Allaf 5, Hannes Weber 3, Koni Herssens 1, Ilias Bouanan, Wannes Van Dijck 1, Daniel Stanciu 2, Sander De Herdt 5, Bert Hens 3, Matija Mikovic 2.

Guido Hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.