Werken Ringlaan aan kruispunt Bredabaan 7-28/11

Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) voert van 7 tot en met 28 november werken uit op de Ringlaan ter hoogte van het kruispunt met de Bredabaan. De linksafslagstrook richting Bredabaan wordt verlengd. Daarnaast maakt het betonnen wegdek plaats voor een nieuw wegdek in asfalt. De werken vinden plaats op Ringlaan tussen Kasterveldenstraat en Bredabaan. Ook de doorsteek op de Ringlaan voor het kruispunt wordt onthard en omgevormd tot een stuk groene middenberm.

Om de verkeersdoorstroming op de Ringlaan te verhogen, verlengt AWV de linksafslagstrook richting Bredabaan, van de Kasterveldenstraat tot aan het kruispunt met de Bredabaan. De werken zullen de verkeersveiligheid verhogen. Het betonnen wegdek wordt vervangen door asfalt. De doorsteek op de Ringlaan net voor het kruispunt wordt onthard en opgenomen in de groene middenberm.

Hinder en omleidingen
De werken zijn gepland van 7 tot en met 28 november. Ringlaan is tijdens de werken afgesloten tussen Kasterveldenstraat en Bredabaan voor gemotoriseerd verkeer. Er is een omleiding voorzien via Catershoflaan – Dokter Maurice Timmermanslaan – Bredabaan. Ook de bussen van De Lijn volgen een omleiding. Fietsers en voetgangers kunnen steeds de werf passeren.

Asfalteringswerken zijn erg weersgevoelig. Bij regenweer kan de huidige planning nog wijzigen.

Ringlaan, Merksem, Antwerpen, Vlaanderen, 2170, België

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.