OLSE Merksem handbal logo

Merksem Handbal – Visé 28 – 22

Visé starte het scherpst maar na 10 minuten hadden onze jongens de touwtjes in handen 4 – 3 met een kwik zilveren Leon Leye die de assists van Jarno Vinckevleugel gretig aan nam. Koni Herssens en Sander De Herdt scoorden en strooiden kwistig met assists waarvan Gergely Csabai dankbaar gebruik maakte. Als Mauro Abrath dan ook zijn steentje bijdroeg konden we gaan rusten met 13 – 7.
Na 5 minuten in de tweede helft bij een 17 – 9 stand bereikten we onze grootste voorsprong. Met nog een kwartier te gaan bij een 19- 13 stand kon Piotr Konitz zijn jonge veulens volop speelminuten geven. Deze hadden in de eerste helft hun ogen goed de kost gegeven. Hannes Weber, Kristian Vrancx en Matte Wouters scoorden en strooiden assists rond Wannes Van Dijck, Ruben den Donker, Ilias Bouanan en de onvermoeibare Gergely Csabai scoorden aan de lopende band. Als dan ook Jarno Vinckevleugel nog begon te scoren mocht hij met een applausvervanging gaan rusten en kreeg Robbe Van Dessel zijn kans, en ook hij liet zich niet intimideren.
De puntjes bleven dan ook dik verdiend in Merksem.

Robbe Van Dessel 10′,, Jarno Vinckevleugel 50′ 2, Matte Wouters, Koni Herssens 3, Leon Leye 3, Ilias Bouanan 1, Hannes Weber 2, Sander De Herdt 2, Gergely Csabai 10, Wannes Van Dijck 2, Ruben de Doncker 1, Kristian Vrancx 1, Mauro Abrath 1,

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.