Start aanleg tuinstraat Gagelveldenstraat – werken Stella Marisstraat

De Gagelveldenstraat, het gedeelte woonerf tussen de Houthulststraat en de Kluizeveldenstraat, wordt opnieuw aangelegd als tuinstraat. Als de weersomstandigheden het toelaten starten de werken op 24 juni 2024 in de Stella Marisstraat. Deze duren tot oktober 2024. De werken worden in verschillende fasen uitgevoerd.

De werken starten op maandag 24 juni in de Stella Marisstraat.

Fase 1
Van 24 juni tot 30 juni werkt de aannemer in de Stella Marisstraat, tussen de Van Reethstraat en de Beeckmansstraat. Tijdens deze werken wordt het fietspad opgebroken en de nieuwe parkeerstrook aangelegd.

De Stella Marisstraat wordt tijdelijk enkelrichting tussen de Gagelveldenstraat en de Beeckmansstraat. De rijrichting is van Kluizeveldenstraat naar Constant De Jongstraat. De Beeckmansstraat en de Van Reethstraat worden afgesloten ter hoogte van de Stella Marisstraat. Beide straten worden tijdelijk dubbelrichting en lopen dood op de werf. Er wordt een keerlus voorzien (parkeerverbod).

Fase 2
Van 30 juni tot 12 juli werkt de aannemer in de Stella Marisstraat, tussen de Van Reethstraat en de Gagelveldenstraat. Tijdens deze werken wordt het fietspad opgebroken en de nieuwe parkeerstrook aangelegd. Ter hoogte van de Gagelveldenstraat komt een nieuwe voetgangersoversteek. De groenzone wordt tevens heraangelegd. De nieuwe bomen en struiken worden in het plantseizoen (najaar 2024 – voorjaar 2025) geplant.

De Stella Marisstraat is afgesloten tussen de Gagelveldenstraat en de Beeckmansstraat (kruispunt inbegrepen). De Beeckmansstraat loopt dood op de werf. Er wordt een keerlus voorzien (parkeerverbod).

Tijdens het bouwverlof (van 15 juli tot 9 augustus) werkt de aannemer niet. Tijdens deze periode is er geen hinder door werken. Na het bouwverlof, vanaf 12 augustus, start de aannemer in de Gagelveldenstraat.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.