Laatste reacties

Weer

Merksem
23 maart 2018, 9:35
Meest bewolkt
Meest bewolkt
5°C
gevoelstemperatuur: 1°C
luchtdruk: 1010 mb
vochtigheid: 75%
windsnelheid: 14 km/h ZW
Windstoten: 14 km/h
zonsopgang: 6:39
zonsondergang: 19:00
Verwachting 23 maart 2018
dag
Meest bewolkt
Meest bewolkt
9°C
windsnelheid: 11 km/h ZZW
Windstoten: 18 km/h
nacht
Deels bewolkt
Deels bewolkt
4°C
windsnelheid: 4 km/h Z
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 24 maart 2018
dag
Bewolkt
Bewolkt
12°C
windsnelheid: 4 km/h O
Windstoten: 7 km/h
nacht
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
4°C
windsnelheid: 4 km/h N
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 25 maart 2018
dag
Stortbuien
Stortbuien
11°C
windsnelheid: 7 km/h NW
Windstoten: 18 km/h
nacht
Deels bewolkt
Deels bewolkt
2°C
windsnelheid: 4 km/h W
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 26 maart 2018
dag
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
11°C
windsnelheid: 11 km/h WZW
Windstoten: 18 km/h
nacht
Stortbuien
Stortbuien
3°C
windsnelheid: 7 km/h WZW
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 27 maart 2018
dag
Stortbuien
Stortbuien
9°C
windsnelheid: 22 km/h W
Windstoten: 40 km/h
nacht
Stortbuien
Stortbuien
4°C
windsnelheid: 14 km/h W
Windstoten: 29 km/h
 

Archief

Kreasa Houthalen – Merksem Handbal 23 – 23

Het beste paard krijgt de haver niet helemaal.

Merksem begon het best aan de wedstrijd met Lennert Doms in de hoofdrol 1 – 3 na 5 minuten. De heroptredende Nuni Bazoer en Carlos Jansen deden ook hun duit in het zakje en 3 – 6 na 12 minuten. Houthalen zag het gevaar en kon via Driesen de bordjes eerst gelijk hangen en daarna zelfs uitlopen tot 11 – 9. Nog 5 minuten en dan rust maar Alexandre Hayon vond nu ook het doel en zo gingen we rusten bij een 11 – 11 stand.

De tweede helft nam Merksem resoluut het voortouw. De broertjes Frank en Laurel Ntibashirakandi laten zien dat ze grote stappen voorwaarts zetten en samen met Lennert Doms hielden ze Houthalen op achterstand. Lars Koenraads speelde een goede wedstrijd, nam zijn verantwoordelijkheid, maar had pech bij de afwerking hij trof meerdere keren het doelhout. Zo kon onze tegenstander ons in het vizier houden. Met nog 2min 50 seconden te spelen bij een 21 – 22 stand kreeg Merksem een 2 minuten straftijd. Houthalen profiteerde en hing de bordjes gelijk. Laurel Ntibashirakandi met een bom en Merksem opnieuw op voorsprong 22 – 23. De volgende aanval van Houthalen ranselde Rens Baeyens netjes uit zijn doel. Time Out voor Merksem nog 1 minuut te spelen, en dan een domme opstellingsfout een nieuwe 2 minuten straftijd en met 4 tegen 6. Houthalen kreeg alzo van Merksem de bal op een schoteltje aangeboden en de lullige gelijkmaker die in de slotseconden Rens Baeyens vloerde was een domper op de feestvreugde. Ei zo na haalden we toch nog de volle buit maar de rechtstreekse vrijworp, na het eindsignaal, van Laurel spatte uiteen op de dwarslat.

Merksem: Lennert Doms 5,Nuni Bazoer 5,Laurel Ntibashirakandi 4,Alexandre Hayon 4,Carlos Jansen 2,Jelle De Parade 1,Sten Dielen 1,Lars Koenraads 1.
Houthalen: Driesen 6,Poelmans 6,Janssens 4,Verhaeke 3,Beckers 1,Kreemer 1,Stulens 1,Van De Vliet 1.

Guido Hens

Geef een reactie