FC Merksem alleen leider

FC Merksem werd afglopen zondag alleen leider nadat co-leider Wintam thuis met 0-2 verloor van Rochus Deurne. FC Merksem versloeg Verbroedering Zwijndrecht, dat nog ongeslagen was, met duidelijke 3-0 cijfers. De ploeg van Jan Lemmens etaleerde een technisch overwicht en perfecte snelheid van uitvoering waardoor de bezoekers steeds achter de bal en de feiten aan holden. Van Winssen, Martins-Setenta en Bongaerts legden de niet eens overdreven cijfers vast.

FC Merksem telt 18 punten op 21 en geen enkel punt ervan is gestolen. Vriend en vijand verbazen zich over dit FC Merksem, dat stilaan mag beginnen dromen van de eerste periodetitel en perfect op schema is om het behoud in derde te verzekeren. Dat is, gezien de hervorming van de competitie waarbij een achttal ploegen van derde naar vierde provinciale zullen zakken, iets waar veel ploegen de leider voor benijden.

FC Merksem scoort gemiddeld 3 doelpunten per wedstrijd en slikt er 1. De wedstrijden van FC Merksem staan garant voor spektakel. Volgende thuiswedstrijd: FC Merksem – Schelle op zondag, 26 oktober 2008, te 15.00u.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.