>PLAY TakeFive

Op zondag 10 oktober gaat >PLAY TakeFive door op verschillende plaatsen in Antwerpen. Op dit grote buurtfestijn en tevens speelfestival kan je de hele namiddag komen spelen en sporten, genieten van lekkere hapjes, muziek beluisteren en nog veel meer. >PLAY vindt dit jaar plaats op vier verschillende plekken: het Stuivenbergplein (Antwerpen-Noord), de GBA-parking (Antwerpen-Kiel), de speeltuin in de Columbiastraat (Antwerpen-Luchtbal) en het Gemeentepark (Merksem). De activiteiten op >PLAY TakeFive zijn voor iedereen tussen de 6 en de 26 jaar, maar de hapjes, drankjes, muziek en sfeer zijn voor iedereen.

>PLAY TakeFive start om 13u en eindigt om 18u.

Voor meer info over >PLAY kan je een mailtje sturen naar info@playantwerpen.be of je kan Maaike telefoneren op 0487/32.48.70. Neem ook zeker eens een kijkje op de website http://www.playantwerpen.be.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.