Heraanleg Sint Franciscusplein en Weggestraat

Het Sint Franciscusplein en Weggestraat worden in 2012 heraangelegd. Voor wie meer wilt weten over de plannen van heraanleg of voor wie graag meewerkt aan een nieuw plein organiseert het district een hoorzitting op dinsdag 1 maart om 19u30 in het districtshuis.

Op die dag zijn alle ideeën en bemerkingen welkom. Er zal de mogelijkheid zij om vragen te stellen en suggesties te doen. Na deze hoorzitting worden de plannen verder defintief uitgewerkt.

Om de hoorzitting vlot te laten verlopen vraagt men wel om vooraf in te schrijven via wijkoverleg.merksem@stad.antwerpen.be met vermelding van naam en adres. U kan inschrijven tot morgen, vrijdag 18 februari 2011.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.