Inbraak in winkel

In de nacht van zondag op maandag, om 2u15, trad het inbraakalarm in werking van ‘Lucas Car Sound’, Bredabaan 708. Ter plaatse bleek dat het glas van de inkomdeur van de zaak was stukgeslagen. In de winkel zelf was een glazen vitrinekast stukgeslagen. Ook de kassa was geopend geworden. De uitbater van de zaak kwam ter plaatse en die stelde vast dat er o.a. drie mini-Coyotes (radarverklikkers) waren gestolen. Tijdens het onderzoek bleek dat er ook een hangslot met ketting, die de toegangspoort van de parking afsloot, was geforceerd. Verder onderzoek zal uitwijzen in hoeverre er bruikbare camerabeelden zijn die verder licht op de zaak kunnen werpen. Van de verdachte ontbreekt voorlopig elk spoor.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.