Tentfeestjes

In het kader van Antwerpen Europese Jongerenhoofdstad 2011 organiseren Scouts 61 Sint-Jozef i.s.m. Jongerencentrum Bouckenborgh en Jeugddienst Merksem een evenementenweekend. Concreet staan er 3 activiteiten op het programma: een kindernamiddag, een tienertentfuif en een 16+ tentfuif. Dit gaat door op vrijdag 22 april en zaterdag 23 april in een feesttent langs de Bredabaan.

Een plaatselijke scoutsgroep kwam op het idee om een heel evenementenweekend op te zetten voor Antwerpen Europese Jongerenhoofdstad 2011 en hun doelgroep. Kinderen en jongeren tussen 3 en 30 jaar. Dit ambiteus plan kreeg gehoor bij JC Bouckenborgh en de Jeugddienst. De drie partijen sloegen hun handen in elkaar om er een ongezien feestweekend neer te zetten.

De 16+ tentfuif kreeg al snel een naam, nl. Tent in de Broek-fuif, later volgde de tienerfuif als Freak Out Party en de kindernamiddag werd Koe in de tent-feest gedoopt. Het evenementeweekend was geboren!

Op vrijdag 22 april gaan we tussen 14u en 18u van start met 4 uur sport en spel voor de kleinsten op de Koe in de Tent-feest. Iedereen tussen 3 en 12 jaar is welkom. Er zal heel wat gevarieerde animatie worden voorzien, voor ieders wat wils. Een greep uit het aanbod: springkussens, go-cart, sumoworstelen, pannafield, kleuterhoekje, kinderdisco, en een terras voor de ouders.

Om 18u sluit de tent even zodat ze tegen 20u omgetoverd kan worden voor een heuse Freak Out Party. Een tentfuif voor 12 tot 16 jarigen uit de buurt, waarschijnlijk ook ineens hun eerste kennismaking met een heerlijke tentfuif waar dj Tykila en dj Tom de muziek verzorgen. Tussen 20u en 00u kunnen ouders onbezorgd hun tieners afzetten aan deze tent. Alcohol en tabak zullen hier niet aanwezig zijn en dus een ideale omgeving voor deze jonge feestbeesten.

Op zaterdag 23 april wordt tussen 21u en 03u het hoogtepunt verwacht. Een Tent in de Broek-fuif voor 16+ jongeren. Achter de dj-bar staat dj Cluts en later op de avond DA BOY TOMMY & DA RICK. Voor vele jongeren zal dit al snel een vaste plaats in hun agenda krijgen.

Korte info:

  • Vrijdag 22 april 2011:
    • Koe in de tent-feest (kindernamiddag) 14u 18u 3 12 jaar Gratis
    • Freak Out Party (tienerfuif) 20u 00u 12 16 jaar vvk: 2,50 / adk: 3,00
  • Zaterdag 23 april 2011:
    • Tent in de Broek-fuif (16+ fuif) 21u 03u 16 jaar vvk: 5,00 / adk: 7,00

Meer info via: www.tentindebroek.be

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.