District zoekt trouwfilmpjes

Er wordt een film gemaakt over het districtshuis van Merksem. Daarvoor is het district op zoek naar historisch filmmateriaal. Trouwde u meer dan elf jaar geleden in het districthuis aan het Burgemeester Jozef Nolfplein en werd uw bruiloft gefilmd? Kwam het gebouw of het interieur goed in beeld? Elke beelddrager is welkom, van 8 millimeter film, videoband tot digitale opnames. Misschien verschijnt uw geluksmoment binnenkort dan wel in de film van het district. Neem zo snel mogelijk contact op met de cultuurantenne of kom langs bij de dienst cultuur in het districthuis.

Cultuurantenne :Districtshuis Merksem, Burgemeester J. Nolfplein 1, tel. 03 338 72 06 of via mail : cultuurantenne.merksem@stad.antwerpen.be

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.