Mogelijk 6,5 jaar voor verkrachting

Een man (27), die een vouw (75) van haar fiets sleurde en verkrachtte, riskeert 6,5 jaar cel. De feiten speelde zich af in ochtend van 31 december 2011. In de Ullenshofstraat sleurde de man de vrouw van haar fiets, smeet haar op de grond en verkrachtte haar.

Naast de verkrachting wordt de man ook verdacht van 6 inbraken in de Bordink, op de Bredabaan en in de Van Roiestraat. De man werd opgepakt tijdens een inbraak. Hij was ingebroken in een flat in de Nieuwstraat. Deze keer niet om iets te stelen maar om zijn roes uit te slapen. Hij had cocaïne, cannabis en alcohol gebruikt.

De man riskeert 6,5 jaar cel en een boete van 6.000 euro. Het slachtoffer vraagt 5.000 euro schadevergoeding.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.