Nieuwjaarsreceptie van het district op Distelhoek

Het is ondertussen een traditie geworden, elk jaar zorgt het district voor een gezellige receptie met een hapje en een drankje. En ook dit jaar krijgen alle Stroboeren een uitnodiging in de bus voor de eindejaarsreceptie van het district. Deze gaat door op zondag 16 december van 11 tot 14 uur. Dit jaar vindt die, gezien de werken in de omgeving van het districtshuis, elders plaats. Iedereen is welkom in recreatiedomein Distelhoek. De opbrengst van de receptie gaat naar Huize Werminval vzw.

Breng zeker uw uitnoding mee naar de eindejaarsreceptie, in ruil krijgt u gratis consumpties. Voor 1 euro kan u extra jetons kopen aan het kraampje van Werminval vzw, het goede doel van dit jaar. De opbrengst van alle jetons gaat integraal naar de beschermde werkplaats. Vorig jaar werd de mooie som van 1249 euro overhandigd aan sociale kruidenier ’t Winkeltje.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.