Opsporing: Karel De Zutter

Tussen dinsdag 1 januari 2013  22.00u en woensdag 2 januari 08.00u in de ochtend verliet de 88-jarige Karel De Zutter zijn woning in Merksem. Hij werd sindsdien niet meer gezien. Hij is 1 m 76 lang en mager gebouwd. Hij heeft grijs-blauwe ogen en grijs haar, licht kalend. Op de moment van zijn verdwijning  droeg hij een licht grijze broek, een pull met strepen (grijs – zwart),  een kostuumvest (donker met lichte streep), een sjaaltje (blauw met witte bolletjes) en pantoffels van zwarte kleur.

Getuigenissen:
Heeft u Karel De Zutter gezien of weet u waar  Karel De Zutter verblijft, gelieve dan contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800/30.300 of reageer online

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.