Wat burenbemiddeling voor u doet

Het district Merksem organiseert een infosessie rond burenbemiddeling.

Soms is het moeilijk om naast uw buur te wonen. U begrijpt elkaar niet, uw buren hebben andere gewoontes, … . De ergernissen stapelen zich op en zo ontstaan conflicten. Op dinsdag 23 april wordt er in het Merksemse districtshuis een infosessie over burenbemiddeling georganiseerd.

De beste manier om dit probleem op te lossen, is zelf naar uw buren stappen om het uit te praten. Weet u niet hoe u dit kunt aanpakken? Of durft u de stap niet te zetten? Tijdens deze infosessie van de dienst ‘burenbemiddeling’ krijgt u een idee over hoe u tot een oplossing kan komen.

• • • • •

Alvast enkele weetjes over deze dienstverlening: Het team bemiddelaars legt uit hoe ze u en uw buren kan helpen Zij overlopen de verschillende stappen die ondernomen worden Alle gesprekken zijn vertrouwelijk en gratis U kunt ook de buurttoezichters aanspreken; zij zijn herkenbaar aan het paarse uniform

Infosessie ‘burenbemiddeling’ Districtshuis Merksem Dinsdag 23/04/13 14 uur Inschrijven verplicht Tel. 03 338 73 21 Senioren.merksem@stad.antwerpen.be Gratis

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.