Opening Sint Fransiscusplein

Feest op 4 mei mee met de handelaars en de bewoners van het Sint-Franciscusplein. Het zand, de modder en de kasseien hebben plaats geruimd voor een prachtig buurtplein.

Het district Merksem wil iedereen bedanken en slaat daarom de handen in elkaar met de winkeliers om er een leuk feest te organiseren. Dus ga op 4 mei de nieuwe bomen eens van dichtbij bewonderen en geniet (zolang de voorraad strekt) van een lekker drankje of hapje op een van de gezellige banken. De big band van de muziekacademie van Merksem zet de toon voor een feestelijk nieuw begin voor het marktplein. Het Merksems Artiesten Kafee kleurt het plein met een reeks meesterwerken. En de handelaars doen speciale zaakjes!

Het plein wordt geopend op zaterdag 4 mei 2012 van 15 tot 16.30 uur.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.