Filmopnames voor nieuwe VRT reeks

Op woensdag 11 september strijkt de productie MARSMAN (Sultan Sushi / Eén) neer in de Z.V.O.L.Vrouwstraat in Merksem. Van 11.00u tot 00.00u is er een parkeerverbod en zal de doorgang sporadisch worden afgesloten!

Sinds half augustus zijn Sultan Sushi en Eén van start gegaan met de opnames voor Marsman, een nieuwe achtdelige fictiereeks met Jurgen Delnaet, David Cantens, Robby Cleiren, Mathias Sercu en Tom Audenaert in de hoofdrollen. De Gentse singer-songwriter Sioen levert de soundtrack voor de reeks.

Marsman vertelt het verhaal van Nico Marsman, die zijn moeder verliest en kort daarna ook zonder werk komt te zitten. Wanneer hij bovendien de zorg voor zijn autistische broer op zich neemt, wordt het te veel voor Nico’s vrouw. Ze gaan uit elkaar. Nico wil zijn leven weer op de sporen krijgen, maar hoe begin je daaraan?

Jurgen Delnaet kruipt in Marsman in de huid van het hoofdpersonage Nico Marsman en David Cantens vertolkt de rol van zijn autistische broer Rudy. De andere hoofdrollen zijn weggelegd voor Robby Cleiren, Mathias Sercu en Tom Audenaert en ten slotte zullen ook Maaike Cafmeyer, Machteld Ramoudt, Lynn Van Royen en Laurence Roothooft een rol vertolken in Marsman

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.