4 jaar voor overvallen Bredabaan

Vanochtend werden Ismail E.O. en Mohammed A. veroordeeld tot een celstraf van 4 jaar. In de periode december 2012 tot februari 2013 pleegden de 2 jonge overvallers verschillende overvallen op de Bredaaan in Merksem.

Toen ze na een mislukte overval op Carrfour Express hun vlucht namen door de tram op te springen, konden ze ingerekend worden. Ze waren op dat ogenblik in het bezit van een mes en een luchtdrukpistool maar ontkenden in eerste instantie de feiten. Pas een maand later gingen ze over tot bekentenissen.

Gezien de ernst en de hoeveelheid van de feiten vond de rechter een straf van 4 jaar gepast. Over de exacte voorwaarden van die straf zal de strafuitvoeringsrechtbank zich moeten uitspreken.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.