Komen eten…met overschotjes

Volgende maand kunt u in Merksem terecht voor een wel zeer speciale editie van Komen Eten. Al moeten we er ineens bij vermelden dat VIER er niets mee te maken heeft. In het kader van de dag van de armoede wordt er een activiteit georganiseerd waarbij er gekookt wordt met overschotjes.

Hoe gaat het in zijn werk? Wel op vrijdag 18 oktober breng je je overschotjes binnen en op 20 oktober kan je genieten van een heerlijke maaltijd. Belangrijk in dit verhaal is dat er natuurlijk overschotjes zijn en dat er daarnaast iemand deze overschotjes omtovert tot een heerlijk gerechtje. Een warme oproep dan ook aan alle Merksemenaars om overschotjes binnen te brengen of om zich aan te melden als kok.

Hoe? wie? Wat? Waar? Lees er meer over in dit bericht in onze agenda.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.