Zomerkrant‏

Elk jaar valt er een zomerkrant in elke bus van Merksem. In de ‘Zomerkrant’ van Merksem vind je alle mogelijk activiteiten tijdens de maanden juli, augustus en september. Ook uw evenement kan een plaats krijgen in de editie van 2014!

De ‘Zomerkrant’ is al 12 jaar op rij een enorm succes. Organiseer je, of je vereniging een evenement in Merksem dat voor iedereen toegankelijk is? Dan kan je het bekend maken bij een breed publiek, door de gratis publicatie ervan in de zomerkrant!

Hoe? Enkel de activiteiten in Merksem die in de ‘UITdatabank’ staan, komen in de ‘Zomerkrant’. Geef dus voor 15 april de gegevens van je activiteit in de UITdatabank in via http://www.uitdatabank.be/. En dan staat je activiteit binnenkort in de ‘Zomerkrant’!

Bij problemen met het ingeven van de informatie kan de cultuurdienst je steeds een handleiding toesturen. Even mailen naar cultuurantenne.merksem@stad.antwerpen.be of 03 338 72 71.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.