1 miljoen aan tuinmeubelen

UPDATE – He is back! Iedereen die dacht dat de Merksemse bonnenman van de aardbodem verdwenen was of op pensioen was, heeft het mis. De Robin Hood van de Food en Non Food heeft vandaag geprobeerd zijn grootste actie ooit te organiseren: Hij eiste met 210 bonnen voor 1 miljoen euro tuinmeubelen op in het filiaal van Blokker in het Wijnegem Shopping Center. Behalve de verzamelde pers was er ook een deurwaarder aanwezig. De bonnenman gebruikte bonnen die recht gaven op 10 procent op tuinmeubelen. Op de bon staat dat je 10 procent korting krijgt bij een aankoop van 50 euro, maar bevatten geen vermelding dat ze niet te cumuleren zijn. Hij bestelt dus voor 1 miljoen euro aan tuinmeubelen en als je 210 keer 10 procent neemt op het bedrag dat overblijft, kom je op 0 uit.

De medewerkers van het filiaal waren allesbehalve opgezet met de actie en de media aandacht en haalden er de security van het Shopping Center bij. Hierdoor liep alles in een gespannen sfeer. De man kreeg geen meubels mee, wel zullen de personeelsleden de bonnen en een begeleidende brief aan de directie doorgeven. In de brief wordt er gevraagd om de tuinmeubels binnen de 3 maanden te leveren. Anders wordt er gedreigd met gerechtelijke stappen.

Of Norbert Verswijver (66) de 1 miljoen euro aan tuinmeubelen ook daadwerkelijk krijgt, zal afwachten worden. Maar indien het lukt zullen ze geschonken worden aan verschillende organisatoren van bijvoorbeeld tombola’s voor het goede doel. Zo zijn er afspraken met organisatoren ivm noodhulp voor de Filipijnen en de Limburgse vereniging Beter Leven. Die vervult de laatste wens van terminaal zieke kinderen.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.