Infosessie inbraakpreventie

Om het aantal inbraken in woningen terug te dringen, geeft de politie van Antwerpen op woensdag 17 september om 19 uur een infosessie over hoe u een inbraak best kan voorkomen.

Voorkomen is nog al beter dan genezen. Daarom is het belangrijk dat u weet welke, soms eenvoudige, maatregelen u kan nemen om een inbraak te voorkomen. De preventiedienst van de Antwerpse politie geeft u alle mogelijke informatie en natuurlijk krijgt u ook de gelegenheid om vragen te stellen.

Iedereen is van harte welkom!

Toegang is gratis en vooraf inschrijven is niet nodig. De sessie gaat door in het districtshuis van Merksem (Burgemeester J. Nolfplein 1). Meer informatie via tel. 03 338 72 73 en district.merksem@stad.antwerpen.be.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.