Visé – OLSE 41 – 28‏

Een gehandicapt en dun bezet OLSE moest bij het begin van de terugronde naar Vis̩ dat zich wou rehabiliteren na hun verlies tegen Nelo. OLSE hield goed stand 4 Р4 na 8 minuten maar dan viel alles ineens mee voor Vis̩ en konden ze een eerste kloofje slaan 7 Р4 na 10 minuten. OLSE liet echter niet begaan en kwam op het kwartier terug tot 10 Р9.

Vis̩ dat gebruik kon maken van een ruime kern liet OLSE langzaam maar zeker achter zich. Bij de rust 21 Р13 konden ze er gerust in zijn dit kalfje was gewassen. De tweede helft speelde OLSE goed mee en deze eindigde op 20 Р15. als we de twee helften bij elkaar optellen komen we aan een eindstand van 41 Р28.

OLSE: Kristof Van Wesemael 5,Bert Bisschop 5,Maxim Lambreghts 5,Johannes Verhoeven 4,Jos Riské 4,Mats De Coster 3,Sten Dielen 2.
Visé: Neuville-Van Cosen 8,Vreven 5,Flajs 4,Danesi-Elesner-Popivodo 3,Geradon-Ducheman-Fissette 2,Dolce 1.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.