Man overvallen en bestolen

Vannacht, om 1.45 uur, reed een man (43) met de fiets op de Deurnsebaan richting Bisschoppenhoflaan. Net toen hij het viaduct was opgereden stopte naast hem een witte bestelwagen. Er sprongen vier mannen uit de wagen die de fietser dwongen te stoppen.

Het slachtoffer stond tegenover een overmacht en kon zich nauwelijks verdedigen. De fiets werd hem uit de handen getrokken. Hij werd ook bestolen van zijn jas en rugzak. Tijdens de schermutseling kreeg het slachtoffer een duw. Hij verloor het evenwicht en hij viel over de vangrail. Hij schoof via de grasberm naar beneden.

Intussen waren de vier er met hun buit vandoor gegaan. Een man die met de wagen passeerde werd door het slachtoffer gewenkt en hij belde de politie. Inmiddels waren de verdachten met hun bestelwagen uit beeld verdwenen. Het slachtoffer werd bij de feiten niet gewond.

Bron lokale politie Antwerpen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.