‘Stop met klagen’ – show Steven Vromman komt naar Merksem

Misschien keek u enige jaren geleden ook naar het programma Low Impact Man op Canvas? In die reeks ging Steven Vromman de uitdaging aan om echt milieubewust te leven en een ecologische voetafdruk van 1,6 hectare te behalen, het “eerlijke aandeel” aan oppervlakte waarmee iedere aardbewoner toe zou moeten kunnen komen.

Vele jaren zijn ondertussen verstreken, maar Steven doet zijn naam van Low Impact Man nog steeds alle eer aan in zijn blog, via boeken, lezingen en nu ook met een humoristische show.

Transitie Merksem heeft Steven Vromman kunnen strikken om met zijn show naar Merksem te komen. Onder de noemer ‘Stop met klagen’ verovert hij de harten van het publiek met ecologische tips, liedjes op ukelele en stroompanneverhalen. Een eco-comedy waarin hij oproept tot activisme en lacht met u, mij en zichzelf.

Voor slechts €6 kan u deze voorstelling bijwonen, indien u via mail reserveert (transitiemerksem@gmail.com) en betaalt via overschrijving. Aan de kassa, de avond zelf, zullen de resterende tickets aan 8€ aangeboden worden.
De plaatsen in de zaal zijn beperkt, dus snel inschrijven is de boodschap.

Er is vooraf en nadien mogelijkheid tot een gezellige babbel en dan kan u ook meteen alles te weten komen over Transitie Merksem.

Stop met klagen, met Steven vromman, vrijdag 20 maart 2015, 20u, JC Bouckenborgh (bovenzaal), Bredabaan 559 – niet te missen!

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.